21-07-08

Winter in July


Wie had dat gedacht... Udo die Maria Duval naar de kroon steekt als helderziende. Na een grondige controle van de kalender (had ik misschien ooit eens een jaar vergeten alle klokken/horloges in mijn buurt aan te passen aan zomertijd en was mijn jaartelling daardoor hopeloos in de war geraakt en was ik er als gevolg daarvan van overtuigd dat het vandaag 21 juli is, terwijl het in werkelijkheid 23 november was?!) bleek dat het vandaag weldegelijk 21 juli is. Nochtans is er geen sprake van een hittegolf, barbecue, of luieren in de tuin onder de parasol. Eveneens afwezig: veel te laat op een terrasje blijven plakken, roodverbrand thuiskomen na een dagje aan zee, snakken naar een ijsje als verkoeling bij zomerse temperaturen,... nope, niets van dat alles.

Wel: gisteren na een dagje Bobbejaanland helemaal verkleumd thuisgekomen, snakkend naar een warme douche, een rondje sauna, een warme choco met slagroom en een dik donsdeken.

Vandaag nog meer Halloween-sfeer. And if it feels like winter, we treat it like winter. We blijven de hele dag binnen. H bakt cake en wafels. Ik ruim wat kasten op en pak nog wat dozen uit die hier al staan sinds onze verhuis (oktober vorig jaar).

I swear, als ik niet wist dat we nog 156 dagen te gaan hebben tot Kerstmis, was ik er van overtuigd dat we midden in de herst zaten.

16:19 Gepost door eftokati in aaaaarghgh! | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.