31-03-08

[wijvenweek] Fin


Ze mag officieel dan al voorbij zijn, de Wijvenweek, ik heb nog wat inhaalmanoeuvres te maken... Nog 3 topics te gaan, namelijk: kinderen, wat mannen niet begrijpen, en mijn wijflijf. Allez hop!

kinderen
Afgelopen vrijdag was dat het blogthema van de dag. En daar is het meteen mis gegaan voor mij. Ik heb er namelijk niet echt iets mee, met 'kinderen'. Ik heb er geen, en sterker nog: ik wil er ook geen. Wanneer ik dat in het verleden tegen iemand vertelde, werd er al snel op gereageerd dat dat nog wel zou komen. Maar ondertussen ben ik bijna 28 en nog steeds: noppes, nada, nothing. De afgelopen maanden is het me ook heel erg duidelijk geworden dat ik, toch een wijf zijnde en al, bedroevend weinig wéét over kinderen. Of over zwanger zijn. Mijn schoonzus is op 15 februari bevallen van een eerste kindje, en net daardoor heb ik de afgelopen 10 maanden vaak gemerkt dat er heel veel dingen zijn waar ik in feite helemaal niks over weet. Hoe snel zie je of het een jongen of een meisje is? Vanaf wanneer mag een baby vast voedsel krijgen? Wat is de normale leeftijd waarop een kindje begint te lopen, of te praten? Voor mij is dat allemaal nogal, euhm, wazig.

De réden dat ik die dingen niet weet, is waarschijnlijk heel simpel. Het interesseert me namelijk niet zo heel erg. Een baby (vooral die van iemand anders), ja, dat vind ik ook lief. Maar ook weer niet zo heel veel liever dan pakweg een pasgeboren puppy.

No kids for me. Ik ben namelijk ook van mening dat je leven volledig in functie van je kids moet staan, als je er aan begint. De kinderen dus laten opvoeden door de babysit terwijl jij in de Carré gaat staan shaken, ik vind dat niet kunnen. Neem er dan geen. En dat is nu precies wat ik van plan ben zie.


wat mannen niet begrijpen
Vrouwen.

En blijkbaar ook dit. Maar dat wisten we al. Niet? Koppel gaat naar feestje. Blonde barbie-kloon flirt overduidelijk met man. Vrouw boos. Beeld zonder klank. Man in de war. Vraagt zich af wat er aan de hand is. Vrouw vraagt wat dat te betekenen had. Man compleet in de war, is zich van geen kwaad bewust. Slaapt op zetel deze avond.

Dus, single vrouwen, u weet wat u te doen staat. Knijp 'm in z'n kont, fluit op de vingers wanneer hij voorbij loopt, hell, doe een lapdance; zolang het maar NIET subtiel is.


mijn wijflijf
Niet meteen mijn favoriete blogthema, I admit. Over het algemeen sta ik er niet echt bij stil. Behalve wanneer ik ga winkelen en alle leuke kleding een paar maatjes te klein blijkt. Dan ga ik op de dieet. Toch zeker een hele week lang. Daarna herinner ik me alweer niet meer waarom ik er de hele tijd slechtgezind zou moeten bijlopen omdat ik alleen komkommers en sla mag eten. Bovendien, zelfs met al dat vasten zal ik nooit het perfecte lijf maatje 36 krijgen, daarvoor heb ik nu eenmaal niet de juiste genen meegekregen. Iedereen mag nog zo vaak zeggen dat het allemaal aan de voeding ligt, maar waarom zouden er dan wél magere mensen bestaan die alles mogen eten wat ze willen? En is het nu zo moeilijk te geloven dat 'mollige' mensen écht niet elke dag frieten eten?!

Ik zal er dus nooit uitzien als Paris Hilton of Jessica Simpson, and you know what? Dat hoeft ook niet!


Bij deze is de Wijvenweek ook voor mij officieel ten einde. It has been great fun. Er zijn onwaarschijnlijk veel straffe madammen out there, and that's good to know.

Commentaren

straffe wijven zeker?... :oD

Gepost door: bibifromtheblog | 31-03-08

De commentaren zijn gesloten.