14-03-08

New bathroom 101 (3)


Aantal dagen zonder badkamer: 20.

De vloertegels liggen ondertussen bijna allemaal. Aangezien onze muren totaal niet recht waren, liep dat vloeren niet van een leien dakje. Veel slijpwerk (waardoor onze wasplaats nu van een shiny oranje stoflaag is voorzien) en veel precisiewerk om alle voegen mooi te laten aansluiten dus. En dan was er ook nog het niveauverschil tussen de badkamer en de wasplaats dat moest worden opgevangen, en waarvoor de deurlijst moest worden ingekort...

Ik hoopte dat het tegelen van de wanden wat sneller vooruit zou gaat, maar ben ondertussen zelf tot het besef gekomen dat dat wishfull thinking is. Op de wanden zitten namelijk lichtpunten, kranen, douchestangen, radiatoren, stopcontacten, enzovoorts enzoverder, en dat betekent telkens gaten boren in de tegels (of heel precies uitslijpen, of heel goed mikken dat je net in de voeg uitkomt).

MAAR! Er is ook goed nieuws! We hebben een weekendje Brugge gepland. Dat betekent dat de werken even stil liggen, maar óók dat we 2 dagen kunnen ontsnappen aan onze stoffige bouwwerf. En aangezien we een hotel met een (hopelijk volledig betegelde!) badkamer hebben geboekt, denk ik dat that's were I'll be zal zijn.

10:47 Gepost door eftokati in wonen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: badkamer, verbouwen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.